voorgerecht

  • Krokante visreepjes 24

    Tartaar peterselie

  • Garnaalkroketjes 25

    peterselie - citroen

  • CARPACIO RUND (Wagyu) 29

    gerookte ganzenlever

  • VOORGERECHT SUGGESTIE 26
  • gebakken ganzelever 29

    Appeltjes port

  • HOME MADE RAVIOLIS 23

    Burrata - tomaat

  • King Krab 43

    boter - peterselie

  • pommes “moscovite” 29.5 / 66

    10gr / 30gr

menu

  • 2 GANGEN 39

    voorgerecht - hoofdgerecht vis of vlees

  • 3 GANGEN 49

    voorgerecht - hoofdgerecht vis of vlees - dessert

  • 4 GANGEN 64

    voorgerecht - tussengerecht hoofdgerecht vis of vlees - dessert

  • Menu “Populair” 62

    Garnaalkroketjes peterselie - citroen ~ 3 gebakken zeetongetjes tartaar - slaatje - pommes allumettes ~ dessert van de chef

  • Veggiemenu (volgens marktaanbod) 44

    voorgerecht ~ hoofdgerecht ~ dessert

  • 3 gebakken zeetongetjes 41

    tartaar - slaatje - pommes allumettes

  • ZEEBAARS IN GROFZOUT (2p) 78

    seizoensgroenten - witte wijnsaus

  • kalfszwezeriken 49

    ravioli spinazie - mosterdsaus

  • Filet pur “pepERSAUS” 43

    salade - pomes allumettes

  • Filet pur “Rossini” 49

    ganzelever - seizoensgroenten

  • Kingkrab 69

    boter - peterselie

  • catch of the day 41
  • meat of the day 41
  • kreeftenmenu “4 gangen” 69

    vanaf 2p, op reservatie

specialiteiten van het huis

desserts

  • Creme brulée 11
  • Dame Blanche 14

    Huisgemaakte vanille

  • Moelleux van chocolade 13
  • Sabayon 15
  • dessert suggestie 13
  • Sorbert Kolonel 15

‘s Avonds dineren bij Brasserie David kan privé vanaf 10 personen met een vaste menu op onze openingsdagen.​