voorgerecht

  • Garnaalkroketjes 24

    panko - peterselie - citroen

  • CARPACIO RUND (txogitxu premium) 28

    gerookte ganzenlever

  • VOORGERECHT SUGGESTIE 23
  • gebakken ganzelever 29

    compote rabarber - port

  • HOME MADE RAVIOLIS 21

    erwten - parmesan

  • King Krab 43

    boter - peterselie

  • pommes “moscovite” 29.5 / 66

    10gr / 30gr

menu

  • 2 GANGEN 39

    voorgerecht - hoofdgerecht vis of vlees

  • 3 GANGEN 48

    voorgerecht - hoofdgerecht vis of vlees - dessert

  • 4 GANGEN 62

    voorgerecht - tussengerecht hoofdgerecht vis of vlees - dessert

  • Menu “Populair” 59

    Garnaalkroketjes peterselie - citroen ~ 3 gebakken zeetongetjes tartaar - slaatje - pommes allumettes ~ dessert van de chef

  • Veggiemenu (volgens marktaanbod) 43

    voorgerecht ~ hoofdgerecht ~ dessert

  • 3 gebakken zeetongetjes 39

    tartaar - slaatje - pommes allumettes

  • ZEEBAARS IN GROFZOUT (2p) 76

    seizoensgroenten - witte wijnsaus

  • kalfszwezeriken 49

    ravioli spinazie - mosterdsaus

  • Filet pur “pepERSAUS” 41

    salade - pomes allumettes

  • Filet pur “Rossini” 47

    ganzelever - seizoensgroenten

  • Kingkrab 68

    boter - peterselie

  • catch of the day 39
  • meat of the day 39

specialiteiten van het huis

desserts

  • Creme brulée 10
  • Dame Blanche 11

    Huisgemaakte vanille

  • Moelleux van chocolade 12
  • Sabayon 13
  • Tapa's van zoetigheden 19
  • dessert suggestie 12
  • Sorbert Kolonel 14

‘s Avonds dineren bij Brasserie David kan privé vanaf 10 personen met een vaste menu op onze openingsdagen.​