voorgerecht

  • Garnaalkroketjes 19

    panko - peterselie - citroen

  • OOSTENDSE CREUSEN 18/27

    schilferijs - citroen | 6/9 stuks

  • OOSTENDSE PLATTE 24/36

    schilferijs - citroen| 6/9 stuks

  • HOMEMADE RAVIOLI 28

    champignons - truffel

  • GANZELEVER 29

    gebakken witloof - porto

  • King Krab 36

    boter - peterselie

  • pommes “moscovite” 29.5 / 66

    10gr / 30gr

menu

  • Lunch Menu (alle dagen vanaf 12u) 33

    voorgerecht + keuze hoofdgerecht vis of vlees

  • lunch menu + dessert 41
  • Menu “Populair” 45

    Garnaalkroket - peterselie - citroen - gebakken tongetjes - tartaarsaus - slaatje - verse friet - dessert v/d chef

  • menu van de chef (per tafel) 58

    4 gangen

  • Veggiemenu (volgens marktaanbod) 38

    3 gangen

  • Kreeftenmenu (enkel op reservatie) 61

    4 gangen

specialiteiten van het huis

  • 3 gebakken zeetongetjes 34

    sla - verse friet - tartaar

  • TARBOT in grof zout 76

    wittewijnsaus (2p.)

  • kalfszwezeriken 46

    ravioli spinazie - mosterdsaus

  • filet pure 39

    "Rossini"

  • Kingkrab 59

    boter - peterselie

  • catch of the day dagprijs
  • meat of the day dagprijs

desserts

  • Creme brulée 10
  • Dame Blanche 11

    Huisgemaakte vanille

  • Moelleux van chocolade 11.50
  • Sabayon 12
  • Tapa's van zoetigheden 15
  • dessert suggestie 11
  • Perentaart - chocolade - vanille 11.50

‘s Avonds dineren bij Brasserie David kan privé vanaf 10 personen met een vaste menu op onze openingsdagen.​