tapa’s of als voorgerecht

  • Garnaalkroketjes 9.5 / 19

    panko - peterselie - citroen

  • inktvis 9 / 18

    beignet - aïoli

  • homemade ravioli 14 / 28

    gamba's - rode curry

  • 2x Ganzelever 29

    "terrine - mango - brioche" / "crème brûlée"

  • taco 9.5 / 19

    pulled pork - aromaten

  • burrata 19

    gazpacho - krokantje

  • King Krab 32

    boter - peterselie

  • pommes “moscovite” 29.5 / 66

    10gr / 30gr

menu

  • Lunch Menu (alle dagen vanaf 12u) 33

    voorgerecht + keuze hoofdgerecht vis of vlees

  • lunch menu + dessert 41
  • Menu “Populair” 42

    Garnaalkroket - peterselie - citroen - gebakken tongetjes - tartaarsaus - slaatje - verse friet - dessert v/d chef

  • Tapa’s menu van de chef (per tafel) 53

    5 gangen

  • Veggiemenu (volgens marktaanbod) 36

    3 gangen

  • Kreeftenmenu (enkel op reservatie) 58

    4 gangen

specialiteiten van het huis

  • 3 gebakken zeetongetjes 32

    sla - verse friet - tartaar

  • Zeebaars in grof zout 65

    wittewijnsaus (2p.)

  • kalfszwezeriken 43

    ravioli spinazie - mosterdsaus

  • filet pure 39

    "Txogitxu Rossini"

  • Kingkrab 54

    boter - peterselie

  • catch of the day dagprijs
  • meat of the day dagprijs

desserts

  • Creme brulée 9
  • Dame Blanche 11

    Huisgemaakte vanille

  • Moelleux van chocolade 11.50
  • Sabayon 12
  • Tapa's van zoetigheden 15
  • Artisanale kazen met garnituur 17

    5 soorten

  • café glacé 11
  • dessert suggestie 11

‘s Avonds dineren bij Brasserie David kan privé vanaf 10 personen met een vaste menu op onze openingsdagen.​