voorgerecht

  • Garnaalkroketjes 22

    panko - peterselie - citroen

  • CARPACIO RUND (txogitxu premium) 25

    gerookte ganzenlever

  • VOORGERECHT SUGGESTIE 21
  • HOME MADE RAVIOLIS 21

    spinazie burrata

  • King Krab 42

    boter - peterselie

  • pommes “moscovite” 29.5 / 66

    10gr / 30gr

menu

  • 2 GANGEN 36

    voorgerecht - hoofdgerecht vis of vlees

  • 3 GANGEN 45

    voorgerecht - hoofdgerecht vis of vlees - dessert

  • 4 GANGEN 59

    voorgerecht - tussengerecht hoofdgerecht vis of vlees - dessert

  • Menu “Populair” 49

    Garnaalkroketjes peterselie - citroen ~ 3 gebakken zeetongetjes tartaar - slaatje - pommes allumettes ~ dessert van de chef

  • Veggiemenu (volgens marktaanbod) 42

    voorgerecht ~ hoofdgerecht ~ dessert

specialiteiten van het huis

  • 3 gebakken zeetongetjes 37

    tartaar - slaatje - pommes allumettes

  • ZEEBAARS IN GROFZOUT (2p) 74

    seizoensgroenten - witte wijnsaus

  • kalfszwezeriken 49

    ravioli spinazie - mosterdsaus

  • Filet pur “pepERSAUS” 38

    salade - pomes allumettes

  • Filet pur “Rossini” 42

    ganzelever - seizoensgroenten

  • Kingkrab 68

    boter - peterselie

  • catch of the day 36
  • meat of the day 34

desserts

  • Creme brulée 10
  • Dame Blanche 11

    Huisgemaakte vanille

  • Moelleux van chocolade 12
  • Sabayon 13
  • Tapa's van zoetigheden 15
  • dessert suggestie 11
  • Sorbert Kolonel 14

‘s Avonds dineren bij Brasserie David kan privé vanaf 10 personen met een vaste menu op onze openingsdagen.​